Faste priser på kvalitets tjenester

Sikre og pålitelige elbil ladere - Installert av sertifiserte eksperter 

Oppgrader ditt hjem med et tilpasset sikringsskap - en smart investering for økt sikkerhet og verdi

HVORFOR BILLADER FRA GARDERMOEN ELEKTRO?

Gardermoen Elektro tilbyr toppmoderne billadere for elektriske og hybridbiler, med installasjonsløsninger som er både sikre og effektive. Vi forstår viktigheten av rask og pålitelig lading for din livsstil, og tilpasser hvert installasjonsprosjekt for å maksimere din bekvemmelighet. Vårt team hjelper deg å velge den beste ladestasjonen for ditt behov, og garanterer en sømløs integrasjon med ditt elektriske system.

Pris fra kr 9.990 inklusiv moms

Din sikkerhet er
vår prioritet

I en tid hvor hjemmene våre fylles med stadig mer avansert teknologi, stiger også kravene til det elektriske systemet. Gardermoen Elektro forstår at et pålitelig og sikkert sikringskap ikke bare er en investering i hjemmets funksjonalitet, men fremfor alt i din og din families sikkerhet.

Våre oppdaterte sikringskap leveres med avanserte sikkerhetsfunksjoner som beskytter mot de vanligste elektriske farene, som overbelastning og jordfeil. Det er ikke bare en sikkerhetsoppdatering; det er en nødvendig forbedring for å håndtere det økende energibehovet i moderne hjem og for å sikre kompatibilitet med nye elektriske apparater.

Ved å bygge om ditt gamle sikringskap med Gardermoen Elektro, minimerer du risikoen for elektriske branner og annen skade som kan oppstå på grunn av utdaterte eller feilbelastede systemer. Med våre fagfolk ved roret, får du den nyeste sikringsteknologien som aktivt overvåker og beskytter ditt hjem døgnet rundt.

Å oppgradere sikringskapet ditt er også en investering i hjemmets fremtidige verdi. Nye kjøpere ser etter hjem som oppfyller nåtidens sikkerhetsstandarder. Med et oppdatert sikringskap fra Gardermoen Elektro, øker du ikke bare hjemmets trygghet, men også dets markedspotensial.

HVORFOR BYGGE OM SIKRINGSSKAPET?

Et moderne sikringskap fra Gardermoen Elektro er kritisk for hjemmets sikkerhet og energieffektivitet. Vi spesialiserer oss på skreddersydde oppgraderinger som møter dagens tekniske krav, og vårt arbeid sikrer at ditt elektriske system er robust og fremtidsrettet. Oppgrader med oss for å beskytte dine elektriske anlegg mot overbelastning og kortslutning, og for å legge til rette for smart hjem-teknologi.

Pris fra kr 6.990 inklusiv moms

Klar for Oppgradering?

La ikke fremtiden vente – kontakt Gardermoen Elektro i dag for en state-of-the-art billadere og sikringskap. Sikre ditt hjem og bil med pålitelig teknologi som matcher din livsstil.